Wednesday, 24 March 2010

ANWAR's Deputy PM in ACTION?


WATCH this Member of Parliament jumping up and down in Parliament after his name was mentioned as among those who were waiting to jump ship before the now infamous Sept-16, 2008.

Some say this is the classic case of SIAPA MAKAN CILI DIA RASA PEDAS.

p/s Depa kata YB Kalabakan was promised the Deputy Prime Minister's post when Anwar becomes Prime Minister, that was on Sept 16, 2008. That plan obviously failed, Kalabakan (who is among Anwar Ibrahim's good friends in BN) was just sitting quietly until Zahrain stirred the hornet's nest.


Site Meter

6 comments:

Anonymous said...

September 16 can never work! It does not make sense.

If Anwar wants to lure BN MP to hop over and promised high powered ministerial post to these hoppers, what high powered post left to the PR MPs to pick up. Maybe there are more than 40 DPM post under PR????

Anonymous said...

Hmmm.. Kalabakan tak pandai berlakun... nampak sangat terasa pedas tuu... !

Relax laa, bro... Panggung yg main cerita "Lompat ke PKR" dah tutup... Sekarang cerita "PKR Lompat Keluar"...

Ngaku jer...: " Wakil Anwar memang ada jumpa saya..., pujuk2 saya..., nangis2 depan saya..., tapi saya TETAP ngan UMNO dan Barisan Nasional! " .. - pastu terus ler tutup buku..

Anonymous said...

anwar is using kalabakan to hit out against zarain sebab dia ni memang balaci anwar sejak dulu lagi. kalabakan pun sakit hati with govt sebab anifah aman dapat jawatan menteri. dia ni lah yang reject jawatan zaman pak lah dulu.biar la rakyat sabah nilai sendiri mat-generator ni

Zaharah said...

ghapur salleh ni memang bodoh..dan memang tak bagus pun... jadi MP dah lama tapi langsung takde idea yg boleh membangunkan tawau..

paling kerap buat majlis makan..jamuan...

Terongpipit said...

Nampak gaya pada PRU13 takde peluang jadi kepala calun BN ler... hehehehe

John said...

Kami ingin berkembang: Blog tuan/puan ini telah kami link di website kami, harap tuan/puan dapat membantu kami dengan meletakan link kami pula di blog

tuan/puan....Terima kasih

http://mybloghub.my/