Tuesday, 2 November 2010

WHAT DO YOU CALL THIS ?







Site Meter

9 comments:

Anonymous said...

NIA MAH CH** BAI NIK AZIZ

Rasputin Beliong said...

What do I call it? I call it sedekah wang untuk bayar tambang naik boraq ke syurga.

Anonymous said...

This wahat they call parPUKI

-thethinker- said...

apa ni.. tok guru baru jee mengislamkan 3 orang asal tuu.. lepas tu bagi sedekah kat depa .
hang buat fitnah kata rasuah .

zackyuell said...

tak pe...kalau umno baru rasuah PAS kiraa sedekah...

savita said...

PART TIME HOME JOBS | DO OFFLINE DATA ENTRY JOB



Is your search for a home job always ends in some kind of SCAM OR FRAUD? If so, don’t loose heart, because visionjobcare.com brings you, 100% genuine and legitimate home jobs. Do offline data entry at home, submit the job through email and get paid handsomely every month. Millions already Joined & Benefitted with our service. For more details E-mail us at support.visionjob@gmail.com
Visit Us at http://www.visionjobcare.com/XXX.html

Anonymous said...

Semua salah...org asli tu yang pulangkan duit kat pok nik. Dia kata " Pitih haree...pitih jual tanoh lojin"...

Anonymous said...

Disbursement of funds are best carried out not in person but via proper state mechanisms.

Anonymous said...

Hai apa nak jadi, politik wang dah meresap kat PAS sebab nik aziz dah termakan janji manis anwar

macam cuci wang haram, wang yang diberi oleh tok guru sekarang ni dah dibersihkan - jadi halal lah macam "take beer"