Monday, 27 July 2015

1MDB - UCAPAN PENUH TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN - Umno Bahagian Cheras

Ikuti ucapan penuh Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin semasa menutup Mesyuarat UMNO Bahagian Cheras di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur pada Ahad, 26 Julai 2015.

p/s Sila dengar dan cuba fahami apa yang diucapkan sebelum bertindak melabel Muhyiddin sebagai pengkhianat atau Najib sebagai pahlawan bacul. Terima Kasih

9 comments:

Anonymous said...

semoga tsmy lebih vokal dn trus mndesak najib turun dr tahta pm wlpn smpi kehilangan jawatan...kerana rakyat pasti akan menyanjungi mu

Anonymous said...

maybe you should asked yourself what will you do if you are DPM in this situation, pengkianat to rakyat or not?

Anonymous said...

PM is a thief lah bro! what do you think TSMY should do? you think this is enuf?

Anonymous said...

TSMY sendiri kata, dia kempen untuk pak lah turun dulu, sekarang ni Najib yang skandalnya 1000 kali lebih besar dari pak lah dia tak nak suruh turun pula? masik nak tolong? masuk akal ke kelakuan macam ni? apa logik nya, you nak rakyat sokong pemimpin yang macam ni ke?

Maliq Alsamani said...

Tunggu langkah seterusnya.....nak tengok siapa bersama beliau atau tsmy secara solo. Sbb yg lain tak celik2 lagi.
Mesti ada sbb kan?
Sbb mereka bersatu menentang kebenaran...sokong kesalahan tak pelik ke tu?
Pelik sangat2.......

Anonymous said...

Dia tengah buat Dr.Mahathir le tu...
Nanti kalau dia kena bersara, baru draw dengan Dr.Mahathir.
ucapan Muhyidin boleh dengar lah. Tak macam ucapan najib..macam menyanyi karaoke tak masuk key..

Anonymous said...

Nothing la. UMNO members are beneficiaries of those funds flow and are deep into the whole mess that they will not do the one thing that really matter, that is remove Najib and his merrymen and merrywomen.

We will get a new government post GE14. Get used to it. Selangor folks can vouch that there is no difference between BN and PR, infact better.

Anonymous said...

Sabor, sabor, tunggu lepas PRU14, TSMY boleh jadi ketua pembangkang.

Mohd Fahmi Salleh said...

Kepada Allah Berserah